Bună ziua stimaţi părinţi!
Suntem nespus de bucuroşi că aţi vizitat site-ul nostru.
Deseori părinţii se întreabă cine şi cum se va ocupa de dezvoltarea multilaterală a copilului lor, va avea grijă de el, atunci când ei sunt la serviciu. În unele familii acest rol şi-l asumă bunica, altele preferă să apeleze la ajutorul unei dădace însă, tot mai des, părinţii preferă grădiniţa

De ce?

 

Pentru că în cadrul colectivului preşcolar are loc educarea copilului, pregătirea acestuia pentru şcoală, comunicarea cu copii de vârsta lui. Creând Instituţia noastră de învăţământ ne-am gândit la o dezvoltare armonioasă a copiilor, într-o atmosferă caldă, plină de grijă, într-un mediu foarte apropiat de cel de acasă. Dacă copilul dumneavoastră are de la 2 la 7 ani şi căutaţi pentru el un loc unde să aibă parte de multă căldură şi tandreţe, veniţi la noi. Vă vom învăţa odoraşii bucuria comunicării, îi vom ajuta să-şi găsească prieteni şi să-şi dezvolte abilităţile.

 

Centrul de Educaţie şi Învăţământ Preşcolar „Căsuța din povești” înseamnă:

— Atenţie şi grijă pentru fiecare copil;
— Formare preşcolară calitativă
— Pregătire de şcoală (copiii pot trece testarea în şcolile private)
— Comunicare cu copii de aceeaşi vârstă
— Educaţie preşcolară
— Serbările extraordinare, la care copiii nu îşi arată doar talentul înnăscut dar şi succesele în domeniul creaţiei. Micuţele noastre „genii” dansează, cântă, recită poezii şi joacă teatru.
— Vizitele celor mai bune spectacole de teatru din oraş pentru copiii noştri.